Oslo 010622. Dagens kombinert tur og frivilligarbeid på Finnerud Røde kors aktivitetssenter, Nordmarka, Oslo, Norge

 I dag tok T-bane linje 2 Østerås fra Helsfyr og gikk av på Røa. Her fra tok jeg buss 41 Sørkedalen og gikk av på Sørkedalen skole. Så gikk jeg på grusveien mot Finnerud over Langlielva brua til høyre på stien langs elva til treffer Hegglielva og Sørkedalselva danner Sørkedalselva. Her fra gikk over Heggelielva på grusveien oppover bratt veien mot Finnerud. Så stopper to hyggelige frivillige kolleger og fikk skyss. Resten tur bli til biltur til Finnerud.

I dag hadde vi åtte gjester fra Nesodden. Planner først gå på  tur (kort tur på 300 meter eller lang tur på 1000 meter) på asfalt turstier rettlagt for rollater brukere brukere.

Etterpå servere middag og se på film om Finnerud.

Så begynte å regne og hele program var endret. Middag servering først, se på film om Finnerud historie og Røde kors aktivitetssenter.

Endelig sluttet å regne. Så vi frivillige gikk på tur sammen med våre gjestene.

Noen valgte 1 km tur og noen kort tur.

Til tross av regnvær våre gjester var veldig fornøyde. Ikke bare gjester, men oss frivillige også. Fikk skyss av en frivillig kollega til Silurveien sykehjem for neste oppdrag Røde kors besøkstjenestens frivilligarbeids oppdrag "Food Truck prosjekt" fordeling og servering av mat her på sykehjem. 

I dag har bare lagte kort video og bilder god fornøyelse. 

For video vennlig følge meg på YouTube og tik tok også.

utsikt fra Finnerud mot Oslofjord 
utsikt mot Tryvanntårn
fra Finnerud sportsstua glimt i bakgrunn mot Kobberhaughytte



Kommentarer